Täällä taas... Blogin vaihdoin tänne, bloggerista kun tuntui tämä vuodatus selvemmältä :) Kipeänä sitä vielä täällä kotona makaillaan ja näitä sivuja yritän uurastaa katselemis kelpoiseen kuntoon...Ja kommentoidahahn toki saa  vieläkin kuka vaan! Mutta pidetään se kieli kumminkin asiallisena, jookos? Tänne keräilen aatteita ja näytettä omista töistäni... Minähän piirrän, virkkaan, kuvaan, ompelen, pistelen ristipistoja yms,kjirjoittamista, lukemistakin silloin tällöin, pianon soittamista ja kaikkea muuta! Niin ja tietenkin koiria...Mun pikkuinen lutunaneiti 4v on westie eli valkoinen länsiylämaan terrieri ja lappiinmuuton jälkeen olis tiedossa yks husky ja yks mäyräkoira (se ihan elävä ;D)

Nyt asiaan :) 3-d kortteja on kerääntynyt jo yli 800 kappaletta!! Monia eri aiheita ihan pääsiäis- ja onnittelukorteista osanottokortteihin... Ja todella yllättynyt olen niiden suosiosta! Monessa paikassa niitä kysellään ja siksi on korttitelineitäkin pitänyt hankkia...
Virkkauksessa ja pistelyssä en ole nyt edistynyt juuri yhtään... Pistelyssä vähemmän, virkkauksessa hieman enemmän... Kumminkin hieman :) 

Tuli mieleen kesäinen kuva viime kesästä ja ajattelin laittaa sen tänne... Niin ihanan keväinen ilma kun on ollut jo muutamana päivänä :)) Hauskaa kevään odotusta!

1238757485_img-d41d8cd98f00b204e9800998e